/U pIagos me 46 THlKA nga i shoqi, gruaja: “Sërish bashkë, pas bu rgut”

U pIagos me 46 THlKA nga i shoqi, gruaja: “Sërish bashkë, pas bu rgut”

Bashkëshorti jo vetëm që e tra d hto nt e, por e g odi ti 46 herë me t h ik    a. 10 prej th ik ave  që mori në bark i d ëm tu an mushkëritë, mëlçinë dhe zorrët.

14 go di tje i mori në gjinj e në kraharor.

Të dyja mushkëritë iu çanë dhe bënë që vajza të rrinte 17 ditë në sp ita l, por prapë, edhe pse gjatë s ul m it ishte e sigurt që do të v  di s te.

Sot ajo e ka falur bashkëshortin dhe shpreson të krijojë familje me të.

Ajo quhet Shannon Barnard, është 21 vjeçe nga Kenti i Anglisë, dhe është martuar në moshë të vogël me Michael Barnard.

Bashkëshorti e s ul m oi pak ditë pasi ajo kishte zbuluar që ai e t rad hto nt e me një vajzë tjetër.

Ai është   dë nu ar me 20 vite bu. rg, por vajza thotë se vazhdon ta dashurojë dhe i bën thirrje bu.r.gut që ta lejojë ta takojë dy herë në javë.