Lajme

U prish dynjaja/ 18 vjeçarja shqiptare i merr jetën babait, arsyeja do t’ju Iërë pa mend

Rrethanat e vr asjes së shqiptarit 47 vjeçar nga Kosova M.B., që ka ndodhur të enjten në Cyrih, sipas raporteve të para ishte e mbuluar nga mis teri.

Ndërkohë, sot autoritetet kompetente kanë dhënë një version lidhur e rrjedhën e kr imit.

“Sipas gjendjes aktuale të hetimeve, zyra e prok urorit publik supozon se vajza 18-vjeçare ka pl ago sur fat alisht babanë e saj me ar më gjatë një mosmarrëveshje familjare”.

Kështu është shprehur prokurori publik të premten për mediat zvicerane, shkruan 20minuten.

Se si ndodhi mosmarrëveshja saktësisht dhe në cilat rrethana 18 vjeçarja ka shkrepur plu mbat tani për tani është objekt i het imeve të mëtejshme, transmeton albinfo.ch.

Vajza është ar res tuar që atëherë. Prok uroria publike ka kërkuar parabu rgim për të në gjykatën e masave të detyrueshme.

Tani ekiston pre zumimi i pafajësisë për të. Siç është shkruar dje, pol icia e qytetit të Cyrihut ka njoftuar të enjten se pak para orës 7 të mëngjesit është raportuar një mosmarrëveshje e dhu nshme familjare në një apartament në Zurich-Wollishofen.

Kur arritën në vend të ngjarjes, shërbimet e urgj encës hasën në dy gra të pla gos ura, të dyja zvicerane, të moshës 18 dhe 50 vjeç, dhe një burrë të pla gosur rëndë.

Personi 47 vjeçar me shtetësi zvicerane, i cili është me prejardhje kosovare, ka vde kur në apartament pavarësisht masave të menjëhershme të rianimacionit.