U qëIIua keq nga militantët, ky është protestuesi që u dhu.nua pasi bëri ‘nxehmjen’ e mëngjesit (Foto)

    0
    417

    Një nga protestuesit që u rr.ah ditën e sotme nga militantët e Partisë Demokratike tek piramida ishte bashkë me turmën që nga nisja e saj rreth orën 09:00.

    Ai është fotografuar duke bërë pompa në zonën përpara parlamentit dhe e ka shoqëruar turmën kur ajo u zhvendos përpara piramidës.

    Gjatë një ko.nfrontimi fizik të ndodhur aty ai është suImuar nga disa protestues të cilët e kanë qëIIuar me gr.ushte dhe shkeIma dhe më pas e kanë përzënë nga turma.