/U taIIën dhe e nëncmuan, por la me gojë hapur gjithë audiencën(VIDEO)

U taIIën dhe e nëncmuan, por la me gojë hapur gjithë audiencën(VIDEO)

Sahin Kendirci me një këngë turke ka bindur jurinë që në sekondat e parë në talent shoun “The Voice of Turkey”.

Djaloshi ka arritur që të bëjë për vete jurinë dhe publikun turk që në sekondat e parë kur ka filluar të këndojë.

Sahin Kendirci ka kënduar “Yetenek Sizsiniz” dhe sapo ka filluar, anëtarët e jurisë kanë nxituar për ta kthyer karrigen, ndërsa në fund kanë vrapuar të gjithë tek ajo për ta përçfaur.

Sahin Kendirci ka zgjedhur të shkojë me njërin nga antarët ndërsa premtojë të shkojë larg në këtë garë.

Per me shume shikoni videon me poshte.