/“U të q***”/ PIas SHERRl në Top Channel, Fationi i bën atë që s’ia pret mendja djaIit qe do ti marre Anën

“U të q***”/ PIas SHERRl në Top Channel, Fationi i bën atë që s’ia pret mendja djaIit qe do ti marre Anën

Dita sot nuk ka shkuar Aspak mirë trek “Përputhen”, pasi mes Fatjonit dhe Arjonit ka pasur debate të forta, ofendime dhe kër.cënime.

Teksa ishin duke biseduar në lidhje me një deklaratë të bërë nga Arjoni disa puntata më parë, ku tha se meshkujt sipas tij,

kanë të drejtë të shohin vajzat nga pamja fizike, ndërsa vajzat nga krahu tjetër nuk kanë të drejtë të shohin djemtë nga pamja fizike,

mes Arjonit dhe Ftjonit agravoi një debat fizik. Në një moment gjatë bisedës,

Arjoni iu drejtua me tone të larta Fatjonit duke i thënë, “boll mër shok se po flas”,

ndërkohë Fatjoni u ngrit për të goditur Arjonin dhe iu drejtua me fjalët” O vëlla do të kap me shpulla”.

Arjoni: Jemi 10 përpara dhe nuk kuptohemi më.
Fatjoni: Ti nuk kupton veten.

Arjoni: Boll mër shok se po flas.
Fatjoni: O vëlla do të kap shpulla po të them.