/U v.arros në një fshat të Tropojës, ja çfarë ndodhi në ceremoninë e va.rrimit të Admir Muratajt (Foto)

U v.arros në një fshat të Tropojës, ja çfarë ndodhi në ceremoninë e va.rrimit të Admir Muratajt (Foto)

Ditën e djeshme u përcoll për në banesën e fundit, Admir Murataj, organizatori i grabltjes së Rinasit tre ditë më parë, i cili mbeti i vr.arë gjatë shkëmbimit të zj.arrit me poIicinë.

Ceremonia mor.tore u zhvillua mesditën e djeshme në orën 12:00 në fshatin Çerem të Tropojës, aty ku ka lindur Murataj.

Murataj ishte i martuar dhe kishte dy vajza të cilat jetonin me të ëmën në Prezë.

Mësohet se në ceremoninë mortore të Muratajt morëm pjesë diku të 60-70 persona.

Ndërsa vëllai i tij, Aleksandër Murataj i cili ndodhte në b.urg i akuzuar për grabltjen në Qafë Kashar në vitin 2017, nuk mori pjesë në va.rrim.

Ai nuk u lejua t’i jepte Iamtumirën e fundit vëllait e kjo solli rebeIimin e miqve të tij në bur.gun 313 ku po vuan dë.nimin.