/U zh.duk 9 vite më parë pa lënë asnjë gjurmë, publikohet fotoja/ Kështu duket Bleona Mata sot

U zh.duk 9 vite më parë pa lënë asnjë gjurmë, publikohet fotoja/ Kështu duket Bleona Mata sot

Zh.dukja e Bleona Matës më 22 maj të vitit 2010 teksa kulloste bagëtinë në mal së bashku me 5 vajza të afërme të saj tr.onditi mbarë opinionin publik në atë kohë.

Kur u zh.duk Bleona ishte vetëm 6 vjeç. Që nga dita që ajo është zh.dukur nëna e saj, Bukuria nuk ka reshtur së kërkuari vajzën e saj. Së fundmi është realizuar identikiti, sesi duket imazhi i Bleona Matës sot.

Kjo gjë është realizuar nga ekspertët ndërkombëtar amerikanë. Ata kanë mundur të ndërtojnë pamjen e Bleonës, se si duket ajo sot që është një adoleshente. Kjo foto u shfaq në emisionin “Pa Gjurmë’’ në Report Tv.

Për të realizuar identikitit e saj u përdorën foto nga nëna, babai dhe vëllai i saj më i vogël. Kurse dy persona kanë telefonuar në emisionin ‘’Pa Gjurmë’’ dhe kanë thënë se Bleona shf.rytëzohet nga një grup shqiptar për pro.stitucion në Itali.

Ata kanë thënë më tej se Bleonës e mbajnë me zor, madje kanë thënë edhe se ajo ka qenë shtatzënë.