/U ZHYT NË NJË GROPË ME BALTË, E FRlKSHME SE ÇFARË GJETl

U ZHYT NË NJË GROPË ME BALTË, E FRlKSHME SE ÇFARË GJETl

Një aventurier u zhyt në një gropë të thellë me baltë dhe askush nuk e priste atë që do të gjente

Por, pasi gërmoi mirë në nëntokë, ai doli jashtë me një gjetje të madhe.

Gëzimi ishte aq i madh sa kameramani, shoku i tij u emocionua shumë, ai gjeti një gjarpër të rrezikshëm, që klasifikohet si një ndër më vdekjeprurësit në tokë.

Beau Greaves u rrit në bregun Sunshine në Queensland, Australi. Ky qytet është shtëpia e një numri të plazheve si dhe parqeve kombëtare.

Si rezultat, Greaves u befasua nga mrekullitë natyrore që e rrethonin qysh kur ishte shumë i vogël, përcjell Albeu.com.

Si një i ri, Greaves do t’i kalonte ditët duke eksploruar.

Më vonë, ai shpesh do të kthehej në shtëpi i bërë pis me baltë dhe do të ruante cdo gjë që ai kishte gjetur atë ditë.

Zakonisht ato që gjente Greaves ishin gaforre, ngjala, gjarpërinj dhe zvarranikë të ndryshëm.