syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Uau/ Se keni idenë sa është rritur sυρermbesa e Berishës, ka hequr dorë nga disa gjëra dhe është bërë υajzë serίoze..!!!

Dasara Malltezi, “supermbesa” e ish-kryeministrit Sali Berisha duket se ka hequr dorë nga flokët e rruara

dhe nga pamja ekstravagante, për t’u paraqitur si një zonjushë e vërtetë.

Në foton e fundit që ka publikuar në Instagram, ajo shihet me flokë të gjatë dhe e buzëqeshur, shumë larg pamjes së cilës ishim mësuar ta shihnim.

Dasara katrantinën e kaloi e mbyllur në shtëpinë e saj, ndërsa tani me lehtësimin e masave po shijon “lirinë” dhe pushimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *