UFO mbi qytetin shqiptar? Një objekt misterioz shokon banorët

    0
    334

    Një objekt i paidentifikuar fluturues mbrëmë ka shqetësuar banorët e Gostivarit. Objekti i paidentifikuar me formë të çuditshme dhe me shpejtësi të madhe kanë fluturuar mbi qytetin e Gostivarit në Maqedoni.

    Sipas dëshmitarëve, fluturakja nuk ka lëshuar asnjë zhurmë, por ka lëvizur me shpejtësi të madhe.

    “A bëhet fjalë për UFO apo për diçka tjetër?!”, kjo është një dilemë mes qytetarëve të gostivarasve.