Lajme

‘UIëriti, por ja si ka reαguar Rita Lati kur Roza i tregοi që HUMBl VlRGJËRlNË

Me tortë në duar, ja çfarë ka bërë Rita Lati sapo e bija i ka treguar për herën e saj të parë!

‘UIëriti, u mërzit’, por ja si ka reaguar Rita Lati kur Roza i tregoi për herën e parë Aktorja e humorit, Rita Lati dhe e bija, Roza Lati.

Rita Lati dhe e bija, Roza kanë një marr.ëdhënie për t’u pasur zili, dhe bashkë flasin si të ishin shoqe.

Ata kanë treguar një episod nga e kaluara kur Roza adoleshente i ka treguar nënës së saj se kishte kr.yer mar.rëdhënie se.ksuaIe për herë të parë.

Aktorja e humorit njihet për natyrën e saj pa komplekse dhe sigurisht dhe reagimi i saj ishte i tillë.

Roza ka treguar se nëna e saj në fillim uIëriti, pastaj u mërzit por edhe u mallëngjye. “Rita Lati ka tre emocione të ndryshme për tre sekonda.

Emocioni i parë, uIëriti, emocioni i dytë, u mërzit, emocioni i tretë, u mallëngjye.

Goca ime është bërë vajzë e rritur tha dhe doli nga shtëpia.

Pas 15 minutash erdhi me një tortë.”-tregoi Roza Lati për reagimin e nënës së saj.