/”Unë jam shqiptare”, 17-vjeçarja HABlT grekët me taIentin e saj, i la të gjithë pa fjaIë

”Unë jam shqiptare”, 17-vjeçarja HABlT grekët me taIentin e saj, i la të gjithë pa fjaIë

Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë larguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet.

Mirëpo kjo nuk do të thotë që ato e harrojnë Shqipërinë dhe se ndalojnë së na bëri krenarë kudo që janë.

Këtë e ka treguar së fundmi dhe 17-vj eçarja e quajtur Jody Lulati e cila ndodhet në Greqi.

Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Factor Greece” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj.

Jody ka kënduar këngën “You know I’m no good” nga Amy Winehouse dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj.

17-vj eçarja ka marrë ‘PO’ nga të katërt anëtarët e jurisë dhe na ka bërë shumë krenarë të gjithëvë!