/Unë jam trim i madh/ Vogëlushi gajas Ramën: Jam 20 vjec pra, ta thashë njëherë

Unë jam trim i madh/ Vogëlushi gajas Ramën: Jam 20 vjec pra, ta thashë njëherë

Gjatë vizitës së tij në Elbasan kreu i qeverisë Edi Rama ka njohur një “shok” mjaft simpatik.

Rama ka publikuar videon në rrjetet sociale gjatë së cilës e pyet një djalosh të vogël për moshën. Djali i thotë se është 20-vjeç dhe e ka parë Ramën në televizor.

Edi Rama: Ma thuaj içik sa vjeç je

Djali: 20

Edi Rama: 20 vjeç apo 20 kile

Djali: Vjeç. Po ti ke dalë te televizori?

Edi Rama: Po ça të bëj aty punoj unë te televizori

Djali: Ty të ka shiku babi në televizor

Edi Rama: Ashtu e? Unë në televizor punoj. Ti punon në Play Station a?

Djali: Jo unë nuk punoj, vetëm shkarkkoj ca lojëra. Unë shoh GTA. Edhe nuk e kam f rikë se ajo është me a rma

Edi Rama: Mos luaj me a rma jo.

Djali: Epo unë s’e kam fr ikë se jam burrë tim

Edi Rama: Je burrë trim ti? Ç’është kjo me a rmë?

Djali: Jam burrë trim e ba, se ta thashë iher

Edi Rama: Ma the iher ma the po unë s’marr vesh, duhet të ma thush shpesh. Tani ma thuaj sa vjeç je

Djali: 20