/UPSSS! I shpëtoi goja? Monika Kryemadhi zbulon arsyen përse nuk u përdorën fishe kzjar re

UPSSS! I shpëtoi goja? Monika Kryemadhi zbulon arsyen përse nuk u përdorën fishe kzjar re

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi deklaroi se në protestën e sotme të opozitës nuk pati flshekzjarre për shkak se është mbyllur fabrika që i tregtonte ato, duke hequr kështu nga vetja përgjegjësinë nga protesta dhe militantët e opozitës të grumbulluar në shesh pas thirrjes së tyre.

“Në cilin institucion PS e ankimoi dekretin e presidentit të cilin e botoi në fletoren zyrtare. Pse nuk e ankimoi? Qytetarët e Tiranës nuk kanë flshekzjarre sepse është konfiskuar fabrika e flshekzjarreve. Policia i lejonte vetë më përpara. Fishekzjarret më para i gjeje në treg”, tha Kryemadhi.