/Usain Bolt garon me një triçikël, kush fitoi?

Usain Bolt garon me një triçikël, kush fitoi?

Njeriu më i shpejtë në botë, Usain Bolt ka zhvilluar sot një event promocional.

Ish-kampioni i atletikës, ka zhvilluar një garë me një triçikël.

Një garë argëtuese e “show” mes atletit xhamajkan dhe mjetit me 3 rrota.

Kanë qenë të shumtë fansat që kanë qëndruar anës “pistës” së improvizuar.

Natyrisht që kjo garë nuk pati histori dhe u fitua nga Usain Bolt, që ka treguar se është më i shpejtë se mjeti motorik.