/Ushtaret ukrainase bëhen hit në internet (Foto)

Ushtaret ukrainase bëhen hit në internet (Foto)

Këto fotografi shfaqin ushtaret e bukura që po e mbrojnë Ukrainën në krizën që është përhapur në lindje të vendit.


Ushtaret e kamofluara, që fotografuara me mitraIozë dhe ar.me tjera, janë duke e mbrojtur atdheun e tyre pas një ndryshimi në ligj që ua mundësoi atyre të marrin ar.mët në dorë.


Ato janë duke e mbrojtur Ukrainën pas aneksimit të gadishullit krimean dy vjet më parë,Express.


Moska i ka mbështetur separatistët pro-rusë që po Iuftojnë në lindje të Ukrainës.