Ushtari turk po patrullonte në kufi me Sirinë – ja çfarë befasie i përgatitën komandantët (Video)

0
439

Barish Keser, një ushtari turk nga Jallova, qytet afër Stambollit i ishte përgatitur një befasi nga komandantët e tij.

Derisa ai ishte duke patrulluar në Shanlleurfa, pikë kufitare kjo me Sirinë, dhe derisa ai po bënte raportimin e mëngjesit, atij për befasi ia kanë sjellë nënën e tij, përcjell Telegrafi.

Ngjarja kishte ndodhur më 8 maj, ditë kjo që llogaritet si Dita e Nënës.

Më poshtë shihni pamjet në Video: