/USHTARl bashkohet me të BlRlN, por kur e sheh nga afër zbuIon MASHTRlMlN e gruas

USHTARl bashkohet me të BlRlN, por kur e sheh nga afër zbuIon MASHTRlMlN e gruas

Marinarët amerikanë lënë familjet e tyre për një kohë të gjatë për të realizuar detyrën dhe kur kthehen për t’u bashkuar me ta, kjo është gjëja më e bukur që mund t’u ndodhë.

Megjithatë, këtë herë një marinar i quajtur Alan, nuk e kishte menduar se do të ishte supriza më e bukur e jetës së tij kur të kthehej dhe çdo gjë është regjistruar në You Tube.

Ai ishte martuar me gruan e tij për 7 vitesh dhe të dy kishin përjetuar një moment të hi;dhur në jetën e tyre, kur ajo kishte hu;mbur fëmijën në muajin e nëntë.

Pasi ishte larguar në dë;shpërim, Alan kur u kthye zbuloi “m.ashtrimin” e gruas së tij.

Ajo i kishte treguar dy javë më parë se ishte shta;tzënë dhe pas kaq shumë kohësh ai vjen dhe sheh se fëmija është duke e pritur.

Videoja është bërë viraIe në rrjet dhe ka marrë shumë shpërndarje e komente, ndërsa pjesa më e madhe e ka cilësuar si një nga videot më emocionuese.

Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtube.com/watch?v=BVknPMUvZIo%3Ffeature%3Doembed