/USHTARl kthehet nga SHËRBlMl por kur SHlKON b arkun e gruas së tij truIIoset fare

USHTARl kthehet nga SHËRBlMl por kur SHlKON b arkun e gruas së tij truIIoset fare

Ushtari Chris Daugherty u kthye nga shërbimi mjaft i lumtur se më në fund do takonte gruan dhe fëmijët e tij, por gjeti një su;prizë të madhë.

Natasha, gruaja e tij ishte sht;atëzanë. Ai nuk po u besonte syve.

Ajo ja kishte mbajtur të fshehtë sht;atëzaninë gjithë kohës që i shoqi i saj ishte me shërbim për ti bërë një suprizë të bukur.

Ajo tha se kishte zbuluar se ishte sht;atëzanë 1 javë pasi i shoqi i saj u nis për në ushtri, por nuk mund t’ia jepte lajmin nëpërmjet facebook, kështu që priti derisa ai u kthye.