USHTARl turk i dha çokollata, veprimi i vogëIushit sirian do t’ju Iërë pa fjaIë

0
441

iria prej vitesh është kthyer në një zonë lufte, ku shumë shtëpi janë të shkatërruar dhe shumë njerëz janë larguar drejt Evropës dhe Turqisë.

Në territorin sirian ndodhet edhe trupat e ushtrisë turke.

Së fundmi, videoja që ka protagonist një ushtar turk dhe një vogëlush sirian, po bën xhiron e rrjetit.

Fëmija sirian afrohet dhe ushtari turk i jep disa çokollata. Në këtë moment njëra nga çokollatat i bie nga duart fëmijës.

Ky i fundit ulet, e mer dhe ja jep ushatarit, duke menduar se i përket atij.

Ushtari turk nga ana tjetër ia rikthen sërish çokollatën fëmijës.

Ajo që ka bërë për vete njerëzit në këtë video, është fytyra ëngjëllore dhe gëzimi i vogëlushit kur merr në dorë çokollatat.

Ushtari turk i dha çokollata, veprimi i vogëlushit sirian do t’ju lërë pa fjalë on Vidnews.