/Ushtria e Ramës/ Socialistët të gjithë një fytyrë, nuk dallojnë nga njëri-tjetri

Ushtria e Ramës/ Socialistët të gjithë një fytyrë, nuk dallojnë nga njëri-tjetri

Në seancën e fundit parlamentare siç duket socialistët e paskan ëbrë me fjalë që të kombinohen në ngjyra.

Kështu ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin Elisa Spiropali, ministrja e Ekonomisë dhe Financave Anila Denaj dhe deputeti socialist Fidel Ylli janë veshur të tre me kostum bojëqielli.

Të kombinuar njësoj deri në detaje, nëse i shikoje nga larg nuk e bëje dot dallimin midis tyre.

Duke hyrë në Parlament si tre musketierët e Ramës, treshja rilindase pritet të vijë herës tjetër me kostum bojë mavi, meqë bojëqiellin nuk e preferojnë edhe aq shumë…