/Ushtrĺa u bë gati, qeveria po KËRCËN0N deI urgjent Ilir Meta dhe pIas B0MBËN para shqiptarëve

Ushtrĺa u bë gati, qeveria po KËRCËN0N deI urgjent Ilir Meta dhe pIas B0MBËN para shqiptarëve

Presidenti Ilir Meta i drejtohet shqiptarëve me një mesazh në rrjetet sociale këtë mëngjes, ku thekson se fuqia e tyre për të ndryshuar gjërat në demokraci është vetëm përmes votës.

“Nëse e shet votën, nesër do të jesh një skllav i pushtetit.

Por shqiptarët do e tregojnë veten, që janë popull shqiponjash më 25 prill duke dërrmuar kapjen e shtetit dhe rivendosur demokracinë”,

thekson kreu i shtetit teksa ka publikuar një analizë të publicistit Ndriçim Kulla.

“Një analizë brilante e publicistit të shquar, Ndriçim Kulla, që e fton të gjithë shoqërinë për një reflektim të thellë, për të kuptuar njëherë e përgjithmonë se:

Fuqia e çdo qytetari në demokraci është vetëm vota e tij. Përndryshe, nëse e shet votën, nesër do të jesh një skllav i pushtetit.

Por shqiptarët do e tregojnë veten, që janë popull shqiponjash më 25 prill duke dërrmuar kapjen e shtetit dhe rivendosur demokracinë. 🇦🇱”, shkruan Meta.