December 1, 2023
Lajme

VΑ JZAT NË KONVlKT, FlLMOHEN DUKE B. ËRË…

Disa banore të konviktit në Prishtinë kanë dhënë “shfaqje” falas për kolegët e tyre, teksa kanë vallëzuar në të brendshme në orët e vona të natës.

Këto vajza ndezin dritën dhe vallzëzojnë pa asnjë kompleks, gjithçka filmohet nga kolegët e tyre që gjatë asaj kohe kanë qëndruar jashtë ndërtesës së konviktit.

Më poshtë mund të shihni videon:

Vajzat në konviktin e Prishtinës, filmohen duke kërcyer me të brendshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *