syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Vαjza e re ‘tmεrrοhet’ pas dαsme, në pakon që vjehrra i la në shtëpi, gjen…!!!

Një vajze e cila sapo ishte martuar, është bere keq nga veprimi i vjehrrës së saj, pak ditë para martese dhe e ndau historinë e saj në rrjetet sociale,

duke treguar se nëna i kishte blerë djalit të saj, një unazë të re martese sepse nuk i pëlqente ajo që çifti i martuar kishte zgjedhur.

“Fillova të kuptoj se vjehrra ime do të donte të ishte ajo që do martohej me burrin tim”, e nis rrëfimin ajo.

“Para se të martoheshim, nena e djalit kërkoi të shihte se çfarë unaza zgjodhëm. Ne ia treguam me kënaqësi”.

Sidoqoftë, gruaja nuk ishte aspak e impresionuar me zgjedhjen, kështu që vendosi të përfshihej ne kete ceshtje dhe të siguronte një unazë martese për djalin e saj. Ky vendim e mërziti mjaft nusen.

“Disa javë më parë, vjehrra ime e pyeti burrin tim se çfarë madhësie unaze i shkonte, ai iu përgjigj dhe vazhdoi punën pa menduar pse iu be ajo pyetje. Kur u ktheva nga puna, gjeta një pako të vogël për burrin tim. Meqenëse ai nuk porositi asgjë, ne menduam se ishte një dhuratë e vonuar e dasmës. Kur ai hapi pakon, gjeti një mesazh nga nëna e tij dhe unazën e një burri”.

“E pashë këtë unazë dhe mendova për ty”, shkruante vjehrra, duke shtuar:

“Unë mendoj se është shumë më e përshtatshme për stilin tuaj sesa unaza e martesës që keni”.

Çifti ra dakord që ata duhet t’ia kthenin unazën nënës së djalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *