syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Vαjza kap të dαshurin me një tjetër, ndodh hαtaja në mes të lokalit…!!!

Një vajzë thote se kishte besim të verbër tek i dashuri i saj me te cilin ishte e lidhur prej 1 viti, por ne momentin

qe ka menduar ta vendosë në provë, ka zbuluar te paimagjinueshmen.

Paraprakisht ajo është shprehur se është e bindur se i nuk e tradhton sepse është shumë i dashur me të dhe tejet i kujdesshëm,

por megjithatë ka pranuar që një modele të luaj rolin e një femra që flirton me të dashurin e saj.

Por duket se ajo doli plotësisht jashtë parashikimit, pasi i dashuri i saj jo vetëm që flirtoi, por doli edhe në kafe duke u shprehur se është beqar.

Kur ajo ka shkuar në lokal dhe e ka kapur “mat” i ka hedhur gotën me ujë në fytyrë dhe më pas

e ka pritur jashtë lokalit, ku ky i fundit pasi ka parë kamerën ka ikur me vrap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *