/Vαjzat e depυtetit shqiptar “trο nditin” rrjetet sociaΙe me bukυrinë e tyre

Vαjzat e depυtetit shqiptar “trο nditin” rrjetet sociaΙe me bukυrinë e tyre

Ajo është e përfolur shumë në publik e në media sidomos për pamjen e saj.


Kënga Haziri është vajza e politikanit njëkohësisht edhe Kryetarit të Gjilanit Lutfi Hazirit.


Ajo nuk ngurron të publikojë imazhe të llojllojshme në rrjetet sociale me ndjekësit e shumtë që ka.

Këtë e ka bërë edhe së fundi, ku është shfaqur pranë motrës së saj Lotinas teksa kanë marrë gjithë vëmendjen me pozat e tyre provokuese.

Kujtojmë se, Lutfi Haziri është i martuar me këngëtaren Myrvete Bajrami me të cilën ka tre vajza dhe një djalë.