V.αjza nga Fieri i tregon shoqes se b. ën gjërα të P lSTA me babain e saj

Vajza nga Fieri i tregon shoqes se bën gjëra të pista me babain e saj.

Një vajzë 20-vjeçare e shtynte kohën duke folur me adresa fallco në rrjetet sociale.

Ajo kishte gjetur një mënyrë për të shtyrë kohën dhe u shkruante kushërinjve, njerëzve të afërm apo edhe burrave të martuar.

Nuk kishte lidhje, si e si për të parë reagimet e grave të tyre.

Njëri që ra pre ishte edhe babi i shoqes së saj.

Por në një moment, ajo mendoi ti tregonte shoqes së saj se çpo ndodhte mes saj dhe babait të saj, bisedat e tyre me foto e video.

Me shpresën se shoqja do inatosej me babain e saj, por jo. Shoqet kanë bërë sherr  në Fier dhe janë ndarë keq me njëra tjetrën.