December 6, 2023
Lajme

V αjza nga Velipoja: Si nuk më PUSHOl zemrα kur i fe juari më b. ëri atë gjënë e SΗΡlFUR

Një vajzë, e cila është fejuar në moshë fare të re, jeton me frlkën se personi që ka në krah e tra.dhëton.

“Edhe pse jam fejuar në moshë të re, e di se çfarë është dashuria edhe familja.

Jam 16 vjeçe dhe kam 1 vit që jam fejuar. Kam lindur në Shëngjin, por jetoj bashkë me familjen në një vend të emancipuar. Ama neve i kemi ruajtur traditat dhe zakonet e zonës tonë.

Jam fejuar me djalin e një mikut tonë të familjes, në fakt familjet kanë dashur që të vegjël që kur në të dy të rriteshim të na bënin bashkë. E kështu ndodhi!

Ai është 3 vite më i madh si unë dhe unë e dua shumë, pafund , e kam jetën time. Por në vendin ku ne jetojmë, është turp të fejohesh që në moshën tonë. Këtu dalin, ndërrojnë të dashurit, edhe bëj marr.ëdhënie edhe pa u fejuar.

I fejuari ka shokë të huaj dhe unë rri me frikën se mos ata e ndryshojnë. Mos më tra.dhëton, e do ishte gjëja më e shplfur në botë për mua. Ne martohemi në verën tjetër e deri atëherë rri me mendjen tek ai. Tek telefoni, me kë doli, kush i shkruajti.

Ai thotë se jam gruaja e tij, por as vetë nuk e di pse kam kaq shumë frikë se më tra.dhëton dhe prishet gjithçka e jona. Nuk do të jetoja dot pa të edhe ai e di shumë mirë këtë fakt.

Ne i kemi dhënë fjalën njëri-tjetrit dhe familjes edhe dua të kem sa më parë familjen dhe fëmijët e mia. Por këtu frika është e madhe se djemtë e vajzat e quajnë turp të ndërtosh familje në moshën tonë…”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *