Lajme

V. αjza shqiρtare Ιidhet e ngeΙ shtαt zënë me një djαΙë me n gjγrë, famiΙja i bën υeρrimin mi zοr υajzës!

Dashuria nuk ka moshë thuhet, por në disa raste nuk paska edhe ngjyrë.

Një rast i tillë ka ndodhur më një vajzë e cila shkoi në Londër për studime edhe atje njeh një shokë moshatar me veten e saj dhe kështu po njiheshin deri sa u dashuruan edhe ngeli shtatzënë.

Djali i quajtur Henri, ishte i lumtur me të edhe vajza shqiptare me atë e kështu në këtë mënyrë filluan të bashkëjetonin.

E gëzuar vajza i jep lajmin e mirë familjen që është bërë me djalë por, familja e refuzoi atë duke i thenë se “nuk je më vajza jonë”.

Së bashku me djali ajo niset për në Shqipëri për të treguar të plotë historinë.

Dhe për përgjigja e tyre ishte kjo:“Çoje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.

Cfarë do të bënit ju nëse do të ishit në një situatë të tillë do ta pranonit apo do ta refuzonit vajzën tuaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *