December 3, 2023
Lajme

V. αjza shqiptare qe jeton ne Gjeneve: “Dua nje b. υrre me tradita shqiptare ..”

Imagjinoni pak: të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të dashurit dhe më pas pa e kuptuar të gjesh

veten të tradhtuar nga personi që dashuron, të bllokuar në një bordello rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të detyrohesh të ushtrosh pro/stitu/cionin.

Kjo është ajo që ndodhi me Natashën, e cila ka treguar për Independent historinë e saj duke përcjellë mesazhin

se vajzat duhet të tregojnë shumë kujdes që mos të mas/htrohen e mos të bien pre e tra/kantëve që mani/pulojnë e shtiren sikur dashurojnë.

Dy vjet më parë, në moshën 21 vjeç, ishte në fund të shkollimit në Shqipëri.

Ajo ishte takuar me një student tjetër “Pjetri”, me të cilin pati një lidhje prej disa muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *