/V. αjzat shqiρtare sh. esίn trυρίn në mes të rrugës, “ç’mεndet” shqiptari…

V. αjzat shqiρtare sh. esίn trυρίn në mes të rrugës, “ç’mεndet” shqiptari…

Pros*titucioni është një fenomen i cili çdo ditë e më shumë po bëhet i pranishëm,

teksa në Itali disa vajza fotografohen në rrugë, ndërsa shihet qartë qëllimi i vajzave si dhe një makinë dhe disa karrige. 

Ka qenë një qytetar, i cili përmes një mesazhi të dërguar në redaksinë të JOQ Albania,

ka vënë në dukje fe/nomenin, ndërsa shkruan se makina është me targa shqiptare dhe se vajzat shesin trupin për pak lekë. 

Qytetari shkruan: Po sh/iten te shkr/etat. Me erdhi inat se kishin parkuar automjetin me targa shqiptare.

Shesin veten per pak leke dhe parkojnë automjetin qe ti shef e gjithë bota.