December 6, 2023
Lajme

V.ajzą nuk PRANOl te dαΙin për d αrkë, por kur sheh Mercedesin N DRΥSH0l męndim (Video)

Kjo video është bërë para pak kohësh në Zagreb të Kroacisë, por ditët e fundit është bërë viraIe në rrjet.

Një djalë i ri e fton për darkë një femër që nuk e njeh.

Ai i kërkon një vajze të rastësishme në rrugë t’i tregojë ndonjë restorant të mirë në ato zonë dhe si shpërblim do e ftonte në darkë.

Fillimisht vajza është shprehur se nuk dinte asnjë restorant, por kur e pa se djali kishte një makinë luksoze të tipit “Mercedes Benz”, iu kujtua papritur një restorant.

Por, shikoni çfarë ndodhë kur ai ndërron mendje dhe e refuzon.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=majaXqGwBGk%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *