/Vajza 18-vjeçare në haII të madh/ E kam të DASHURlN 52-vjeç dhe të martuar, fëmijët e tij më…

Vajza 18-vjeçare në haII të madh/ E kam të DASHURlN 52-vjeç dhe të martuar, fëmijët e tij më…

Un jam 18 vjeqe ndersa i dashuri esht i martuar dhe ka 52 vjet , Kemi plane se bashku me ka then se kur ti mbush 21 vjet do te jetojme se bashku dhe –

Përshëndetje nese ka mundësi ta postoni anonim.Kam shum dëshir qe historia ime të postohet në faqen tuaj.

“Ndoshta ju do të më paragjykoni keq, por po ju them që në fillim që s’më ka detyruar për asgjë, unë e dua me gjithë shpirt.Jam 18 vjeçe dhe kam një lidhje me një burrë të martuar që është 52 vjeç.

Ai më do shumë. Edhe unë e dua shumë. Ai më mban si princeshë. Gruan e tij nuk e do, por e mban për hatër të 3 fëmijëve.

Ai më ka premtuar që kur unë të mbush 21 vjeçe ne të dy do të jetojmë bashkë.Do më marrë shtëpi në Tiranë dhe atje do kemi gjithçka ka një familje moderne.

Sepse unë nuk dua të jetoj më me mentalitetin e deri tashem dmth mentalitetin e Shëngjinit.

Shoqet e mia e dinë këtë lidhje dhe më gjykojnë.

Edhe motrat nuk janë dakord.Por unë atë e dashuroj dhe ai për mua është jeta ime.

Më blen gjithçka, më çon ku të dua dhe madje tani afër do të bëjmë dhe një udhëtim në Maldive.

Nuk ka rëndësi mosha, sepse ai më trajton si një vajzë të madhe.

Pastaj unë kam qenë e tija dhe në trup edhe nuk ka perëndi që më ndan mua nga ai më.

I vetmi problem që kam janë fëmijët e tij që më shajnë nëpër telefona.

A duhet t’i them që babin e tyre e dashuroj? Apo të vazhdoj t’ja mbyll telefonin?