/Vajza blen autobusin e vjetëruar, e pabesueshme si për 3 vjet e transformon në shtëpi

Vajza blen autobusin e vjetëruar, e pabesueshme si për 3 vjet e transformon në shtëpi

Ka punuar 3 vjet në këtë transformim dhe rezultati është i pabesueshëm.

Një transformim që i ka bërë një vajzë autobusit po e lë pa fjalë këdo që i sheh fotografitë.
Ajo e ka blerë një autobus të vjetër me idenë që ta kthejë në shtëpinë e saj.

Ka punuar 3 vjet në këtë transformim dhe rezultati është i pabesueshëm.

Shikoni fotografitë për më shumë.