/Vajza e ekraneve me të dashur një deputet në skemën e PROSTlTUClONlT me “Zogun e Tiranës”

Vajza e ekraneve me të dashur një deputet në skemën e PROSTlTUClONlT me “Zogun e Tiranës”

Iva Aliko, vajza e ekraneve që promovohet përmes deklaratave të bujshme se ka një të dashur deputet dhe me anë të fotove ku shihet pothuajse e zh veshur, është bërë pjesë e një skéme pró.stitucioni. Gazetari Elton Qyno ka zbardhur të plotë dosjen për he timin ndaj Hermes Nikajt të njohur si Zogu i Tiranës, pjesë e të cilës është edhe Aliko.

Sipas dosjes ku është edhe dëshmia e njërës prej vajzave të shf.rytëzuara për pr óstitucion Denisa Nelit, Aliko është shfaqur në skenë, në momentin që ka dërguar “Zogun e Tiranës” në lagjen e tij. Neli, e cila zbërtheu të gjithë skemën, ka treguar se ka qenë Iva këngëtarja, ajo që e ka sjellë Nikajn në lagje ku e priste “Velo”.

Ky i fundit, sipas Denisës është punonjës policie dhe e ka çuar atë së bashku me Zogun e Tiranës, në hótelin “Autostrada”, ku e priste laçjani Artur Gjini. Si shpërblim për orët që do të kalonin me Gjinin, Neli dhe Nikaj kanë marrë nga 100 mijë lekë të vjetra secili. Gjithçka ka ndodhur natën që policia shpë.rtheu derën dhe i gjeti të tre të zh veshur në shtrat.