/Vajza gjen hapur Facebook-un e nënës, ”truIIoset” nga ajo që zbuIon

Vajza gjen hapur Facebook-un e nënës, ”truIIoset” nga ajo që zbuIon

Rrjetet sociale kanë marrë një zhvillim të madh dhe ndikim të jashtëzakonshëm në jetën e njerëzve.

Një ditë një vajzë, identiteti i të cilës nuk bëhet i ditur, hyri në laptopin e nënës së vet dhe e gjeti të hapur llogarinë e saj në Facebook.

Por ajo zbuIoi se nëna e saj kishte disa Iidhje njëkohësisht me m eshkuj të ndryshëm.

Fotot nu do e bënë atë që të sho kohet dhe të mos ta njihte më n ënën e saj, me këtë vendosi të heqë dorë totalisht nga ajo.

Nëna e saj nuk e donte më v eten, pas kësaj që i kishte ndodhur ndërsa në Facebook shkruante se “nuk di më se çfarë të bëj e as ku të shkoj”.