syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Vajza HAPl krahët për ta përqafuar, deIfini i djaIIezuar i bën brunes atë që nuk ia PRlSTE mendja (Video)

Një e re në Varadero, Kuba po qëndronte e ulur, me krahët e saj të hapur, në pritje të një përqafimi të mundshëm nga delfinët që ndodheshin në ujë.

Por, si duket, një nga delfinët nuk donte thjesht një përqafim, ai donte më shumë se aq. Gjitari i ujit u hodh nga uji, u ul në prehrin e saj dhe filloi të bënte Iëvizje të çuditshme.

Vajza, në videon që tashmë është bërë viraIe nuk duket e indinjuar nga sjellja e tij e pah;ijshme pasi dëgjohet gjatë gjithë kohës duke qeshur.

Videoja ndalon me kaq, por personi që e publikoi në rrjetet sociale është shprehur se u desh ndërhyrja e sigurisë për ta larguar delfinin nga brunja

https://youtu.be/Dzv5efOkbrU