/Vajza nga Berati kërkon të da.shur femër: Kam pasur Iidhje me disa meshkuj, tani nuk i dua më …(VIDEO)

Vajza nga Berati kërkon të da.shur femër: Kam pasur Iidhje me disa meshkuj, tani nuk i dua më …(VIDEO)

Një telefonatë e pazakontë ka mbërritur këtë të martë në “Aldo Morning Show” nga një 25–vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër v.ajzë.

Elona, e cila ishte transferuar nga Berati në Tiranë, tha se ka pasur disa të dashur, por ka kuptuar se diçka nuk shkon me të dhe kërkon një vajzë që të jetë nga fshati, pasi e fr.ymëzojnë më shumë.

“Jam Elona nga Berati, por tani kam ardhur të jetoj në Tiranë që të kaloj pjesën tjetër të jetës. Unë jam 25 vjeç dhe kërkoj një li.dhje me një femër tjetër. Jam shumë e bindur për këtë duke qenë se kam patur lidhje me disa meshkuj. Mendoj se duhet të ndryshoj pretekstin pasi kam kuptuar se ka diçka që nuk shkon”.

“Dua që të jetë nga fshati, të vjelë rrush ose të mjelë lopë se më inspiron shumë. Nuk i dua më kastravecat, dua domate ose pomodorini, po edhe nga ata domatet e pjekura s’ka gjë.

Kush është e interesuar të më marrë. Unë kam hequr dorë nga meshkujt dhe po kërkoj një fe.mër, mund të jetë edhe një ma.shkull që është kthyer në fe.mër, s’ka gjë”, tha 25-vjeçarja.