/Vajza nga Tirana ja punon vetes, i nis të dashurit gabimisht provën se po ja ‘drldhte’ me dikë tjetër

Vajza nga Tirana ja punon vetes, i nis të dashurit gabimisht provën se po ja ‘drldhte’ me dikë tjetër

Të gjithë e dimë se të dërgosh një fotografi gabimisht në bisedat e Messengerit apo WhatsApp është me të vërtetë një nga eksperiencat më të hldhura.

Më keq akoma, kur përmbajtja e saj është dhe e tu.prshme.

Kjo i ka ndodhur një vajze e cila gabimisht i ka dërguar foton e tr.adhtisë të dashurit dhe pasi i ka ikur, për të mos e kuptuar është shtirur se ishte montazh transmeton JOQ.

Ajo as nuk e kishte menduar se ai do të ha.kmerrej në mënyrën më të keqe, duke i dërguar një foto të tijën dhe shoqes së saj.

Kjo nuk ka përfunduar me kaq, gjërat mes tyre janë ndërlikuar aq shumë, sa në fund ka ndodhur ajo që deri diku në fakt pritej.