Vajza po Iuante në dhomën e saj, ndodh DlÇKA e p ashpjegueshme

  0
  273

  Kjo video shpejt u bë virale dhe u fri.kësuan pa masë. Prindërit e këtij fëmiu kanë vendosur kamerat e fshehura për ta kontrolluar atë gjatë lojës.Një prej kukullave të saj fillon papritur të lëvizë kokën pavarësisht se nuk ka motor të brendshëm.

  Por kjo nuk mbaron këtu: fëmija shkon në sallon dhe diçka vërtet e pab esueshme ndodh këtu.Një fenomen i çu ditshëm i marrë nga kamerat e brendshme të një apartamenti nga një baba i sh qetësuar nga ajo që i tha vajza e tij.

  Në fakt ju mund të shihni kukullën duke lëvizur kokën dhe në një tjetër kalim të videos, disa fletë fluturojnë jashtë tryezës për asnjë arsye.Por shqetësimet mbeten për vërtetësinë e filmave vendbanimet e të cilëve janë të panjohura.

  Ne vetëm e dimë se ata janë postuar në facebook për të dëshmuar fenomenet paranormaIe.Një pamje e tm.errshme e marrë nga një seri kamerash sigurie në shtëpi zbulon praninë e një “f antazmë” të padukshme që terr.orizon një fëmijë.