/Vajza po rrëshqiste mbi ujë, papritur i fIuturojnë rrobat dhe i daIin …sheshit

Vajza po rrëshqiste mbi ujë, papritur i fIuturojnë rrobat dhe i daIin …sheshit

PO BËNTE ‘SËRF’ TE PARKU I UJIT, 51-VJEÇARJA HUMB KONTROLLIN DHE PËRFUNDON E ZHV ESHUR.

Një grua 51-vjeçare për pak ka mbetur e paralizuar pas një incidenti që i ndodhi në një makineri simuluese.

Incidenti, që për fat të mirë nuk pati pasoja fatale, i ka ndodhur Tracy Turner ndërkohë që ishte me pushime në Egjipt.

Si pasojë e rrëshqitjes që nuk shkoi mirë, Turner mori dëmtime në kocka si dhe fraktura në shpinë e në qafë.

Tracy thotë se ka shpëtuar për mrekulli, pasi mjekët i kanë thënë se ishte vetëm disa milimetra larg nga paraliza e përhershme.

51-vjeçarja po provonte një simulim sërfi në momenti që gjërat shkuan gabim, biki;nit që mbante veshur iu hoqën dhe humbi kontrollin.

Duke folur për eksperiencën e dhimb;shme ajo tha se njerëzit duhet ta kuptojnë sesa të rrezik;shëm mund të jenë parqet e ujit.