/Vajza po udhëtonte në urban, VEPRlMl i këtij burri HABlTl të gjithë (VIDEO)

Vajza po udhëtonte në urban, VEPRlMl i këtij burri HABlTl të gjithë (VIDEO)

Situatat e sikletshme në autobusë janë nga më të shumtat dhe me sa duket, nuk ndodhin vetëm në Shqipëri.

Ajo që ky burrë i bën kësaj vajze në autobus është me të vërtetë e pështirë dhe që meriton të dënohet.

Vajza, e cila rri në këmbë, është mbështetur në një nga hekurat e autobusit,

ndërsa burri, një barkderr i shëmtuar, qëndron i ulur dhe pa pikën e turpit,

duke mos u shqetësuar aspak nga prezenca e të pranishmëve, zgjat dorën dhe e prek vajzën në pjesët e saj të pasme.

Të tilla raste duhen demaskuar e duhen bërë publikë jo për të treguar “gangsterllëkun” e këtyre vagabondëve,

por për të sensibilizuar shoqërinë, e cila duhet të reagojë ndaj këtyre eksponentëve.