/Vajza refuzon djaOin që po lante makinën Iuksoze, por kur zbuIon se është e tij…(VIDEO)

Vajza refuzon djaOin që po lante makinën Iuksoze, por kur zbuIon se është e tij…(VIDEO)

Eksperimentet sociale në Amerikë tregojnë vërtetë sesi janë njerëzit.

Një djalë në SHBA ka qenë duke larë makinën e tij luksoze dhe ngacmon një vajzë që kalon aty pranë.

Ai i kërkon të dalin por ajo i thotë se ka një të dashur dhe se është besnike, pasi mendon se djali është thjesht punonjës lavazhi.

Mirëpo, kur kupton se makina është e tija, ndryshon mendje.

Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtube.com/watch?v=R1Wn_WqaZ6s%3Ffeature%3Doembed