/Vajza shqiptare HABlT me fjaIët e saj/ E Iashë të fejuarin se e kishte të…

Vajza shqiptare HABlT me fjaIët e saj/ E Iashë të fejuarin se e kishte të…

Quhem Blerta jetoj ne CH Bern, vetem ne banes, sepse pasi u fej ova me Besimin mora banes timen. Kjo qe me ka ndodhur mua , nuk deshiroj ti ndodh askujna .

Isha 23 vjeqare dhe shkova me prinderit ne kos ne pushim dhe njo ftova besin.

Shum djal sim patik. i shoqe rueshem na njof toj nji shoqe. Pas pak kohe u fejuam , dhe benim plane per ardh merin tone ne C H.

Disi isha e habitur, pse besi nuk donte te fli nte me mua te me shi joj ket smun desha ta kuptoj.


Nji dit vendosa ti them di rekt dhe aj normal pra noj por kur u vd esh kur nuk kisha pas ma te vogel. Isha ne tr ans zdi ja cfar te beja,

Sa mberrita ketu ne C H thira shoqem time,Njomzen te pi jna nga nji got vot ka re dbul.

Dhe kur cing eron zilja, shof se ajo ekish pru edhe nji mar ocan me veh ti, me tha mos kije dert se djali mir esht, dhe eka shum te madh.