/Vajza shqiptare pubIikon sms-të e shkëmbyera mes nënës dhe dash nores së babait (Foto)

Vajza shqiptare pubIikon sms-të e shkëmbyera mes nënës dhe dash nores së babait (Foto)

Kohët e fundit tr adhëtia po kthehet në diçka të zakonshme.

Kjo ka ndodhur edhe në një familje shqiptare ku një shtetas 60-vjeçar me banim në Shqipëri ka tra.dhëtuar

bashkëshorten duke mbajtur paralelisht një lidhje me një 25- vjeçare me banim në Itali.

Kjo është zbuluar nga vajza dhe bashkëshortja e shtetasit shqiptar të cilat edhe kanë shkëmbyer disa mesazhe me të dashurën e tij.