Vajza shqiptare publikon sms-të e shkëmbyera mes nënës dhe dashnores së babait (Foto)

    0
    361

    Kohët e fundit tradhëtia po kthehet në diçka të zakonshme.

    Kjo ka ndodhur edhe në një familje shqiptare ku një shtetas 60-vjeçar me banim në Shqipëri ka tradhëtuar bashkëshorten duke mbajtur paralelisht një lidhje me një 25- vjeçare me banim në Itali.

    Kjo është zbuluar nga vajza dhe bashkëshortja e shtetasit shqiptar të cilat edhe kanë shkëmbyer disa mesazhe me të dashurën e tij.