Vajza shqiptare TRlUMFON në Zvicër,shpaIIet kampione e Matematikës

  0
  277

  Janë të shumtë shqiptarët që kanë arritur të njohin sukses edhe jashtë kufinjve të vendin tonë.

  Midis tyre renditet edhe emri i Dorea Robellin. Vajza me origjinë shqiptare ka arritur të shpallet kampione në olimpiadën e Matematikës në Zvicër.

  Ajo ka mundur t’ia dalë e para mes shumë konkurentëve të tjerë. Dorea është një ndër ato raste që na bënë të gjithë të ndihemi krenar me arritjen e saj.

  Pas kësaj fitoreje të renë shqiptare e pret një e ardhme e ndritur dhe e presin vetëm suksese.

  Ajo ka mundur të fitojë falë punës dhe studimit. Familjarët e saj janë shumë të lumtur për këtë arritje të saj.

  E si përfundmim mund të thuhet se Dorea i ka bërë të gjithë shqiptarët kudo që janë të ndihen krenar.