/Vajza SHQlPTARE pubIikon sms-të e shkëmbyera mes nënës dhe dash nores së BABAlT (Foto)

Vajza SHQlPTARE pubIikon sms-të e shkëmbyera mes nënës dhe dash nores së BABAlT (Foto)

Kohët e fundit tra;dhëtia po kthehet në diçka të zakonshme.

Kjo ka ndodhur edhe në një familje shqiptare ku një shtetas 60-vjeçar me banim në Shqipëri ka tra.dhëtuar bashkëshorten.

Ai ka mbajtur paraleIisht një Iidhje me një 25- vjeçare me banim në Itali.

Kjo është zbuluar nga vajza dhe bashkëshortja e shtetasit shqiptar të cilat edhe kanë shkëmbyer disa mesazhe me të dashurën e tij.