Vajza ul mbathjet dhe mbaron punë shpejt e shpejt ne mes te rruges

  0
  386

  Kur dëgjojmë raste e shembuj të mirë që duhen ndjekur, na mbushet mendja për një moment se ky vend do të bëhet një ditë.

  Por shqiptarët e kanë të vështirë t’i heqin qafe zakonet e tyre të vjetra dhe vazhdojnë kështu të bien në sy me gjestet e tyre pavarësisht vendit ku ndodhen.

  Në disa foto të mbërritura në redaksinë tonë, tregohet paturpësia e një biondeje e cila në mes të ditës pikërisht në anë të autostradës ul mbathjet dhe mbaron punë shpejt e shpejt. Makina që ajo drejtonte ishte me targa shqiptare.

  Ky ëshët rasti konkret kur shembuj të tillë përfundojnë në vesh të të huajve dhe etiketohemi si popull i pakulturuar kudo që shkojmë.

  Prsh nga Vora, ne mes te autostradës. Mbarovi pun, iku. Kishte targa shqiptare,-shprehet djali për JOQ.al.