Vajza vendosi te ndertoje nje shtepi per te jetuar vete ne nje kontejner,shikoni si duket ne perfundim

  0
  286

  Claudie Dubreuil vendosi të ndërtonte një shtëpi të re, por mendoi që këtë ndërtim ta bënte më ndryshe – duke përdorur kontejnerët si një dizajn mahnitës për shtëpinë e saj.

  Edhe pse e kishte të vështirë për të gjetur një inxhinier për ta planifikuar këtë shtëpi, ëndrra e saj u bë realitet.

  Ajo përdori kontejner jo shumë të mëdhenj, por kur e shihni shtëpinë nga brenda e vëreni se ajo ka hapësirë të mjaftueshme, transmeton Gazeta Express.

  Shtëpisë iu krijua së pari një themel me çimento për t’i vendosur kontejnerët. Më pas, ajo nga jashtë i mbuloi kontejnerët me dru, për t’i dhënë një pamje krejt tjetër.

  Puna që u bë brenda kësaj shtëpie ishte gjithashtu e mahnitshme, me një pamje dhe orendi të mrekullueshme.

  Kontejnerët janë bërë të popullarizuar në SHBA, ku njerëz të ndryshëm po e shohin këtë si një mundësi më të mirë dhe më argëtuese për të ndërtuar një shtëpi.

  Shikojeni se si duket kjo shtëpi e saj: